Maurice en Machiel hebben in overleg met HR het volgende afgesproken voor registratie middelen in verband met thuiswerken.

1. Binnenkort zal er een regeling bekend worden gemaakt welke middelen beschikbaar worden gesteld door Lansigt tbv thuiswerken.

Deze middelen zijn opgenomen in het Word-bestand.

1. Zodra een medewerker verzoekt om middelen tbv thuiswerken registreren we dit (altijd!). Belangrijke punten:
    1. De nieuw uit te geven middelen worden geregistreerd in bijgaande excel die we in Fresh Service opslaan
    2. Bij de registratie van de middelen die op dat moment worden uitgegeven vragen we tevens welke middelen al in het bezit zijn van de medewerker
    3. De middelen voor zowel punt a (nieuwe uit geven) als b (reeds eerder uitgegeven, staat al thuis) worden dus geregistreerd en de medewerker

tekent het bijgaande (word) formulier bij uitgifte. De medewerker tekent op dat moment dus ook voor wat eerder uitgegeven/meegenomen is

1. Doet een medewerker geen verzoek om nieuwe middelen, dan hebben we ervoor gekozen middelen die al thuis staan niet in bijgaande excel op te nemen. De argumentatie daarvoor is dat de uitgegeven middelen met name oude schermen betreft. De waarde hiervan is (net als voor de toetsenborden / muizen) beperkt.
  2. De registratie van stoelen die thuis staan loopt niet via IT, dit pakt Marjolein op. Hier hoeven we dus geen rekening mee te houden

1. Voor de uitgifte van beeldschermen tbv thuiswerken geven we bestaande schermen die op kantoor staan mee. Dit zijn gewoon goede schermen, maar 3+ jaar oud. Graag dus geen nieuwe schermen / pas geïnstalleerde schermen meegeven! Er zijn twee opties bij uitgifte beeldschermen:
    1. Zonder voet omdat de medewerker zelf een monitorarm/beugel aanschaft (NB: beugel aanschaffen is voor rekening van de medewerker!)
    2. Met voet: even bij Maurice informeren

1. De installatie van de thuiswerplek
    1. Is de verantwoording van de medewerker zelf
    2. Uiteraard zijn we zo servicegericht dat we advies willen geven, maar rijden niet bij elke medewerker langs J. Verzoeken vanuit directie even in overleg met ons.
    3. Zorg wel dat je de juiste kabels meegeeft, dus het is wel raadzaam de laptop even te zien

1. Wij sturen de ondertekende formulieren (word) per medewerker op naar HR. NB: aantal medewerkers opgenomen in excel moet dus gelijk zijn aan aantal getekende formulieren. We moeten een beetje streng zijn, iemand krijgt alleen wat mij als hij (vooraf!!) tekent.