Zowel op kantoor als thuis kun je gebruik maken van twee schermen binnen RDS.

Mocht dit niet direct het geval zijn sluit dan de sessie en klik met de rechtermuisknop op het RDS icoon.

Kies nu voor de optie bewerken waarna je onderstaand scherm te zien krijgt:

Kies nu voor het tabblad Weergave. Je ziet nu het volgende:

Zorg er voor dat er het vinkje voor Alle beeldschermen voor de externe sessie gebruiken is gezet.

Wanneer dit het geval is kun je klikken op verbinden en zou de RDS beeld moeten geven op beide schermen.