We krijgen regelmatig vragen over het wijzigen van het wachtwoord i.c.m. thuiswerken.

De werkwijze gaat precies hetzelfde als op kantoor. Je werkt thuis op dezelfde servers.

• Als je een Windows computer gebruikt kun je Control+Alt+End tegelijk indrukken. Je komt dan terecht in het scherm waar je je sessie kunt vergrendelen, je wachtwoord kunt wijzigen en taakbeheer kunt openen.
  • Als dit niet gaat, om welke reden dan ook, kun je in je sessie hetzelfde scherm openen via: Start -> Windows – Beveiliging.