In eerste instantie kijk je in J:\Data\MLE\xml (verborgen map) of het bestand settings.xml nog inhoud heeft. Als dat bestand leeg is, wat soms gebeurt, kun je de inhoud van de kopie van het bestand dat in dezelfde map staat erin zetten.

Als dat allemaal klopt, maar de pagina wit blijft, zit het probleem op de RDS waar gebruiker op werkt.

In C:\Programdata\MLE 2010\1 hta\engagement staat een symbolic link naar een folder ‘xml’. Die hoort te verwijzen naar J:\Data\MLE\xml.

Als hij dat niet doet krijg je witte schermen. De oplossing: gooi de bestaande link weg en maak een nieuwe. Dat gaat het makkelijkst via de command line.

rmdir /Q /S "c:\ProgramData\MLE 2010\1 hta\engagement\xml"

mklink /D "c:\ProgramData\MLE 2010\1 hta\engagement\xml" "J:\Data\MLE\xml"

Er is er nog één:

C:\ProgramData\MLE 2010\5 knowledge\controle\own

mklink /D "C:\ProgramData\MLE 2010\5 knowledge\controle\own" "J:\Data\MLE\Own"