Om meerdere originele documenten, gescand vanaf de glasplaat, samen te voegen tot één PDF en deze naar uw e-mailadres te laten verzenden dient het volgende te worden uitgevoerd.

Log met uw tag in op de printer.

Nu ziet u het Home scherm waar u kiest voor Aan mij verzenden (e-mail).

Onderin het display ziet u een aantal tabbladen. Kies hier voor Geavanceerde instellingen

Op het display ziet u de optie Continu scannen staan. Kies voor deze optie

Standaard staat deze uit maar door voor Aan te kiezen kunt u beginnen met het scannen van meerdere documenten door deze één voor één op de glasplaat te plaatsen en te scannen door op de groen start knop te drukken.

Als alle documenten zijn gescand kiest u voor de knop Scannen volt. wat u rechts onderin het display kunt vinden.

Het door u gemaakte PDF bestand wordt nu gemaild.