Om twee pagina’s uit een boek (A3 formaat) te kopiëren naar 2 A4 pagina’s dient het volgende te worden ingesteld.

Kies bij Papierselectie voor A4. Dit kan door op het icoon te klikken en voor A4 te kiezen.

Kies bij Duplex voor Boek >>1 zijdig. Dit kan door op het icoon te klikken. Kies vervolgens voor meer en selecteer Boek >>1 zijdig.

Het scherm op de printer ziet er dan als volgt uit:

Door op de groene knop te drukken begint het scannen. Indien er meerdere pagina’s gekopieerd moeten worden kunnen er nieuwe originelen op de glasplaat worden gelegd gevolgd door een druk op de groene knop. Nadat alle originelen zijn in gescand kan er op scan voltooien worden gedrukt (staat recht onderin de display) waarna de scans worden geprint.